Flere uundværlige gadgets til din ferie

Der findes flere uundværlige gadgets, som du bare skal huske til din ferie i udlandet. I denne artikel går vi nærmere på de gadgets du ikke bør glemme på din ferie. 

1. Power Bank

Den aller vigtigste gadget, som du bare ikke må glemme, er en powerpower-bank-925569_640-2 bank. En power bank gør det lettere for dig at bevare strømmen på farten. Der er ikke noget værre end at sidde i en flyver, og løbe tør for strøm på sin smartphone. I nutidens Danmark bruger de fleste nemlig deres smartphone til at afspille musik på via Spotify. Spotify har nemlig en Premium funktion, hvor man kan afspille playlister offline. Du kan købe en Power Bank hos Opladershoppen.

2. Hængekøje

Der er altså ikke noget bedre end at hænge en hængekøje op blandt 2 palmetræer, eller bare træer, også bare ligge og dase. Jeg bruger hvert åramazonas-aruba-hammock-cayenne min hængekøje, og tiden bruges ofte med en bog og en drink. Hængekøjer fylder ikke særlig meget i ens bagage, og kan derfor uden problemer medbringes på din solferie. Jeg har brugt den i flere forskellige sammenhænge, da den kan hænges op på mange forskellige måder. For eksempel mellem 2 hvilken som helst træer eller på din altan imellem 2 jern stænger. Der er altså mange måder man kan hænge en hængekøje op på, det handler bare om at være kreativ. Du kan købe din hængekøje på hango.dk.

3. Nakkepude

screen-shot-2016-10-03-at-3-43-41-pmEn længere flyvetur kræver nakkestøtte. Den bedste nakkestøtte du kan få er altså ikke via flyets sæde, men ved at supplerer med en nakkepude. Heldigvis fåes de til ingen penge. Når jeg siger ingen penge, så mener jeg virkelig ingen penge. Hos T Hansen kan du købe den til bare 30 kroner.

4. LifeStraw

Ok nu tager jeg ofte på solferie, og jeg får derfor ikke brug for LifeStraw. Skal du på overlevelsestur, eller regner du med at dit fly styrter ned på en øde ø ligesom i “Lost”, og du skal overleve? Så er LifeStraw nok lige noget for dig. Med en LifeStraw kan du drikke beskidt vandt igennem dette forstørrede sugerør, som renser vandet. LifeStraw kan fåes fra omkring 250 kroner på deres officielle hjemmeside.

Har du andre foreslag til uundværlige gadgets til ferien, så skriv en kommentar herunder, også vil den med stor sandsynlighed blive tilføjet.

Kilder:

http://www.momondo.dk/inspiration/top-rejse-gadgets-du-skal-eje/#gHbVGMwdakJfHArL.97

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *